0 příspěvků
0 komentářů
494 388 140
Mobil
606 603 915 (J.V.), 607 614 436 (J.M.)
Malá Čermná 81
Čermná nad Orlicí
Královéhradecký
Rodinná firma - Vladimír Joska - Školka okrasných rostlin - byla založena roku 1989 na levém břehu Tiché Orlice v obci Čermná nad Orlicí na rozloze 0,5ha. Obeč Čermná nad Orlicí se nachází v královehradeckém kraji přibližně 35 km jižně od města Hradec Králové. v současnosti školka hospodaří na rozloze 2 ha.
Školka se výhradně specializuje na sortiment roubovaných jehličnatých rostlin, jehličnatých semenáčků v Quick Pot obalech a jehličnatých podnoží určených k dalšímu roubování.
Firma je členem Svazu školkařů ČR a spolupracuje výhradně s velkoodběrateli. Rostliny vyvážíme do celé řady států Evropské unie - nejvíce do Polska, Slovenska, Holandska a dalších.
V naší školce budete vždy vítani!
Pěstujeme zakrslé jehličnany rodu – Pinus, Picea, Abies, Tsuga, Pseudotsuga, Chamaenciparis, Thuja, Larix, Taxus, Ginkgo. Vše v K 1,5 litrů a K 3 a 4 L, větší velikosti v balu. Dále pěstujeme podnože K 8x8 – Picea, Pinus, Larix, Abies, Pseudotsuga.