0 příspěvků
Litoměřická 1439
Ústí nad Labem-Střekov
Ústecký
Zahradnictví bylo otevřeno v dubnu 1999. Školka je poblíž hradu Střekov na silnici Ústí nad Labem – Litoměřice v areálu původního Zahradnického podniku města Ústí. Zakladatelem firmy byl Ing. Zdeněk Erben (+2003). V Ústí nad Labem je možné navštívit kromě hradu Střekov i nově opravenou dominantu města Větruši.
Široký sortiment dřevin okrasných i ovocných, trvalky, vodní rostliny, letničky, zeleninová sadba. Dřeviny v různých velikostech.Provozujeme zahradnickou výrobu, provádíme údržbu zeleně nejen na sídlištích, ale i u rodinných domů, navíc navrhujeme a realizujeme zeleň jak soukromou tak i veřejnou.
Doplňující infomace
V nabídce prodejny jsou všechny potřeby pro zahrádkáře t.j. kromě rostlin (viz výše) i substráty, hnojiva, postřiky, květináče, truhlíky, osiva zeleniny i květin, v odpovídajícím období i sadba brambor, česneku, cibule sazečka. Pěstujeme také zeleninovou a květinovou sadbu, příp.provádíme dopěstování nakoupené sadby květin do konečné velikosti. Zjara nabízíme také roubovanou zeleninu. V neposlední době naše aranžérky vytváří příležitostné vazby pro vánoce, dušičky a velikonoce, příp. dle potřeb zákazníků.