Pavel Lengál
Kaštanová 123
Brno
Jihomoravský
Společnost vznikla v roce 1993 a navázala na dobrou tradici ZD Mír a dodnes se řadí mezi významné pěstitele v ČR. V současné době je možné výpěstky Agro Brno Tuřany zakoupit ve dvou prodejnách. Velkoobchod v Dolních Heršpicích se specializuje na prodej letniček, balkonovek, trvalek a interiérových květin. Velkoobchod v Brněnských Ivanovicích poskytuje sortiment okrasných dřevin pro venkovní výsadby, zahrady a městské výsadby. Více informací naleznete na našich webových stránkach www.agro-turany.cz.
Firma se zabývá velkoobchodním prodejem a pěstováním jehličnatých stromů a keřů, listnatých stromů a keřů, pnoucích rostlin, vřesovištních rostlin, travin, trvalek, skalniček, tradičních i netradičních okrasných a ovocných druhů, růží keřových, stromkových a pnoucích. Všechny okrasné rostliny jsou v kontejnerech, větší velikosti v balu, ovocné stromky a růže prostokořenné. Prodáváme i rozpracovanou výrobu dle přání zákazníka. Objednávky se vyřizují průběžně jak přicházejí. Jsme schopni zajistit dopravu rostlin našimi dopravními auty.
Doplňující infomace
obchodní zástupca pro velkoobchod:

Jana Zdráhalová
mobil: (+420) 725 916 125