+420606563341
Kaštanová 123
Brno
Jihomoravský
Společnost vznikla v roce 1993 a navázala na dobrou tradici ZD Mír a dodnes se řadí mezi významné pěstitele v ČR. V současné době je možné výpěstky Agro Brno Tuřany zakoupit v prodejně velkoobchodu a maloobchodu v Brněnských Ivanovicích, kde je poskytován sortiment okrasných dřevin pro venkovní výsadby, zahrady a městské výsadby. Ve stejném areálu je také možné zakoupit letničky, balkonovy, trvalky a interiérové květiny. Možnost nákupu pro maloobchodní zákazníky je rovněž k dispozici v naší prodejně v brněnském nákupním centru Futurum. Více informací naleznete na našich webových stránkach www.agro-turany.cz.
Firma se zabývá velkoobchodním prodejem a pěstováním jehličnatých stromů a keřů, listnatých stromů a keřů, pnoucích rostlin, vřesovištních rostlin, travin, trvalek, skalniček, tradičních i netradičních okrasných a ovocných druhů, růží keřových, stromkových a pnoucích. Všechny okrasné rostliny jsou v kontejnerech, větší velikosti v balu, ovocné stromky a růže prostokořenné. Prodáváme i rozpracovanou výrobu dle přání zákazníka. Nově, od roku 2020 zahajujeme pěstování listnatých sazenic lesních dřevin. Objednávky se vyřizují průběžně jak přicházejí. Jsme schopni zajistit dopravu rostlin našimi dopravními auty.
Doplňující infomace
obchodní zástupci pro velkoobchod:

Adam Gric
mobil: (+420) 720 960 140